Székhely:
2310 Szigetszentmiklós,
Szerelő utca 2.

Telefon: +36-20/851-3307

E-mail:  grb@gurollbelt.hu

Raktáráruház:
2310 Szigetszentmiklós,
Szerelő utca 2.

Telefon: +36-30/364-5922

Telefon: +36-30/587-7116

E-mail:  info@gurollbelt.hu

Nyitva tartás:

Hétfő - Csütörtök: 7.30 - 15.00
Péntek:                    7.30 - 13.30

Elérhetőség:

Térkép


GPS koordinátak:
     19° 1' 31.3" KELET
     47° 21' 39.6" ÉSZAKPartner

        2VD Géptervező és
             Kereskedő Kft.


  • Ipari tömlők
  • Szennyfogó gumiszőnyegek
  • Álláskönnyító gumiszőnyegek
  • Lágy PVC szalagfüggönyök
  • Gumiprofilok, fém-gumi termékek
  • Gépészeti berendezések, alkatrészek tervezése, fejlesztése, átalakítása, korszerűtése, kivítelezése
  • Tervdokumentáció elkészítése
  • Műszaki szaktanácsadás

SZÁLLÍTÓSZALAGOK, HEVEDERTISZTÍTÓK
image

SZÖVETBETÉTES GUMIHEVEDEREK
Hazai és külföldi gyártók textilbetétes szállítóhevedereit kínáljuk a különböző területeken való felhasználásra (bányászat, kohászat, cementipar, építőipar, élelmiszeripar, papíripar, mezőgazdaság, cukoripar, folyami és tengeri kikötők, kő- és homokbányák, erőművek, stb.). A szállító hevederek a nagyfokú termelékenységüknek, a lehetséges nagy szállítási távolságoknak, a megbízhatóságnak, a konstrukció és kiszolgálás egyszerűségének köszönhetően a folyamatos szállítás legelterjedtebb eszközei.image

ACÉLBETÉTES GUMIHEVEDEREK
Az acélbetétes hevederek alkalmasak szén, érc, só, agyag, cement, vasérc, egyéb haszon anyagok szállítására, működnek bányákban, külszíni fejtésekben, dúsító üzemekben, széntározókban és hőerőművekben. Acélbetétes szállítószalagokat használnak ott, ahol nagy szállítási teljesítményre van szükség, távolsági szalagoknál, bonyolult domborzati viszonyok, nagy szállítási szintkülönbségek esetén.image

ARAMIDBETÉTES GUMIHEVEDEREK
Az aramidbetétes hevedereket nagy távolságú és sebességű szállításoknál használják. Aramidbetétes hevederek nagy fajlagos szilárdságú, kis üzemi nyúlású és fajlagosan kis tömegű termék. A heveder lehet általános rendeltetésű, (W,X,Y) vagy lángálló fedlapú.


image

SPECIÁLIS GUMIHEVEDEREK
Súrlódásnak ellenálló impressziós gumihevederek alkalmasak nagyfokban, 25-40°, és/vagy nyirkos környezetben történő szállításra.
Csúszóalátétes gumihevederek olyan esetekben használják, mikor a szállítandó anyagokat csúszás segítségével kerülnek szalagra, pl. acélon vagy műanyagon.
PIPE típusú gumihevederek rendeltetése ömlesztett anyagok szállítása forduló szakaszokkal rendelkező szállítószalagok esetén.
Keresztmerev gumihevederek ömlesztett, éles szélű, illetve nagy darabos áruk szállítására alkalmasak.
Osztott bordás gumihevedereket általában ömlesztett anyagok magasba történő szállítására használják, ahol a dőlésszög 45-90°.
Nagy emelkedési szögű, akár 45°-ig is, a rakományok szállítására Chevron bordás gumihevedereket alkalmaznak, amelyek szöget alakító gumiprofilokkal, chevronokkal rendelkeznek.image

MŰANYAG HEVEDEREK
A műanyag szállítószalagok különböző felső borításokkal - fedlapokkal gyártanak: poliészter, poliuretán, szilikon, szövet, poliolefin, stb. A fedlap anyagától függően a műanyag heveder lehet: kopásálló, antisztatikus, olaj- és zsírálló, hőálló, élelmiszerbiztonsági HACCP tűréssel, tűzálló, sima vagy strukturált. Műanyag szállítószalagok –30°C és +120°C hőmérséklettartományban biztosítják működést, 0,6-12mm vastagságban gyárthatók a fedlap anyagától és típusától függően.image

HEVEDERTISZTÍTÓK
Szállítószalag rendszerek hatékony, eredményes és biztonságos működése érdekében különböző típusú hevedertisztító rendszereket alkalmazzák. Optimális és jó minőségű tisztítás hosszú élettartamot biztosítja szállítószalagoknak és komoly költségek takarítja meg. A szállítószalagokra tapad anyagok tisztítását kiváló kopási tulajdonságokkal rendelkező tisztító elemek, pengék, kefék segítségével végeznek.image

EGYÉB HEVEDEREK, TARTOZÉKOK
A fémszállítószalagok drótokból és lapított huzalokból alkotott fémfonat. Anyaguk általában valamilyen acél. A hálóstruktúrájának széles választéka alkalmassá teszi bármilyen anyag szállítására széles hőmérsékleti tartományban.
Energiaelnyelő gerendák rezgéscsillapító eszközök a feladó és átadó pontokban az ömlesztett anyagok szállítószalagokon történő szállításánál. A kiporzás minimálisra csökkentése érdekében a hevederek széleinek alátámasztása nem csak a feladási pontnál szükséges, hanem a teljes feladási zónában. Erre a célra több gerendából álló energiaelnyelő állomásokat hoznak létre.
Szállítószalagok hideg javításához, végtelenítéséhez kétkomponensű ragasztót, vagy javító kapcsot használnak. A ragasztó alapja polikloroprén kaucsuk, nem klórozott, alkalmas gumi-fém, gumi-szövet, gumi-gumi felületek ragasztására. Edzővel együtt kapható.
Másik szállítószalag javítási, végtelenítési módszer a kapcsozás. A kapcsok segítségével a beavatkozáshelyben, gyorsan elvégezhető, különös szaktudást nem igényel.image

SZOLGÁLTATÁSOK
Cégünk széleskörű szolgáltatásokat nyújt, melyek magukban foglalják a vevői igényeknek szerinti komplex feladatok ellátását a tervezéstől a kivitelezésig, szállítószalag rendszerek, illetve egyes elemeinek karbantartását, javítását.